Ziek, Amsterdam en Verassing! – Weekpost

Hee peepz, happy Saturday! Ik dacht: Deze week heb ik zoveel leuke (maar ook minder leuke) dingen gedaan, ik gooi het gewoon allemaal in één weekpost! Lees je gezellig mee hoe mijn week was?

De dagen die ik “behandel/bespreek” in de Weekpost zijn verschillend. Deze week zijn de dagen van Zondag 15 December tot Zaterdag 21 December.

Zondag 15 Dec

Vandaag was dan eindelijk de dag dat ik naar Amsterdam ging om mijn examencadeau (nog van mei :)) uit te zoeken en op te halen. Namelijk een Apple Watch. Wauw ik ben zo blij met dit ding! Echt mijn nieuwe gadget hihi. We zijn gaan lunchen bij Shabu Shabu met het hele gezin. Shabu is ons favo restaurant, dus dit was zeker smullen. Daarna zijn we nog lekker door Amsterdam gaan lopen en hebben we geshopt. Ik heb een nieuwe witte muts gehaald bij de H&M voor €10. Ook heb ik een nieuwe winterbroek gehaald: een lekkere mommy jeans. We zijn terug naar huis gegaan en hebben lekker de nieuwe Has Fallen film gezien op Pathe Thuis. Deze dag was dus zeker geslaagd.

Maandag 16 Dec

Deze dag had ik school van 11:30 – 17:15. We hebben met Engels karaoke gedaan. Dat was super grappig en onwijs leuk om te doen! Die avond ben ik gaan paardrijden. Voor het eerst met de Apple Watch :). Wat minder leuk is, is dat ik van het paard ben afgevallen. Gelukkig niks aan de hand, alleen wat spiertjes verrekt en spierpijn…

Dinsdag 17 Dec

Vandaag moest ik weer naar school van 10:30 – 17:15, maar ben die dag thuis gebleven. Ik had niet bijzondere lessen en me spierpijn in me nek en benen deed toch wel wat pijn. Die avond had mijn moeder een vervroegd kerst verassing. We gingen bij vrienden, de moeder el en ik onze nagels laten doen! Eindelijk! Me nagels zien er eindelijk fatsoenlijk uit. Vandaag ook aan de liefste Kim gevraagd of ze haar verhaal wil delen op de blog, over haar zakken op de middelbare school.

Woensdag 18 Dec

Vandaag weer naar school gegaan van 10:30 – 17:15. We waren al om 16:00 klaar dus dat was erg fijn! Vandaag aan de slag gegaan met zelfgemaakte kerstkaarten voor vriendinnen. Vandaag had ik ook het schoolfeest van mijn middelbare school! Super leuk om iedereen weer te zien! 02:00 ging het licht uit en had al een pijnlijke keel…

Donderdag 19 Dec

Vandaag super brak, 5 uur geslapen, 09:00 op school in me kerstoutfit met keelontsteking… Gister toch wat kou gevat en ik ben daar nou eenmaal super gevoelig voor. Na het kerstontbijt (10:30) lekker naar huis gegaan en in me bedje gestapt. In me bed het verhaal van Kim online gezet! Wauw de weergaven vlogen door de lucht! Jullie vonden het blijkbaar heel leuk hihi. Zal ik vaker persoonlijke verhalen van mensen online zetten?

Vrijdag 20 Dec

Vandaag nog super ziek geweest en koorts gekregen. Lekker thuis gebleven, want ga volgende week op vakantie! Dus uitzieken! Ik ben wel gaan paardrijden en heb 2 uurtjes gewerkt, daarna kon ik niet meer zzz.

Zaterdag 21 Dec

Vandaag nog steeds niet veel beter, dus niet gewerkt… Soms moet je aan jezelf denken! Ik heb wat to- do dingetjes afgewerkt ( nog een hoop te gaan ). Heb al stof gezogen, kerstkaarten een adres gegeven en ben nu bezig met deze blogpost. Moet deze dag nog wat administratief werk doen en wat dingen voor school. Keelpijn is iets beter, maar alles zit dicht en ben super verkouden. Ik hoop zo dat ik beter word…!

Dit waren mijn daagjes van afgelopen week, hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Ik denk dat ik voor de blogpost van ?woensdag? een kerst blogpostje online zet, so stay tuned!

Wisten jullie al dat ik een eigen Content Planner heb uitgebracht? Die vind je hier beneden!

X Anne

Wat je misschien ook leuk vind:

-ENGLISH-

Hey peepz, happy Saturday! I thought: This week I did so many fun (but also less fun) things, I just throw it all in 1 post! Do you enjoy reading how my week was?

The days that I “treat/discuss” in the Week post are different. This week are the days from Sunday, December 15 to Saturday, December 21. PHOTOS CAN YOU FIND AT THE TOP.

Sunday, Dec. 15

Today was finally the day that I went to Amsterdam to pick out my exam gift (still from May :)) and to pick it up. Namely an Apple Watch. Wow, I’m so happy with this thing! My new gadget hihi. We have lunch at Shabu Shabu with the whole family. Shabu is our favorite restaurant, so this was delicious. After that, we went for a nice walk through Amsterdam and we did some shopping. I got a new white hat from H&M for € 10. I also bought a new winter pants: nice mommy jeans. We went back home and saw the new Has Fallen movie on Pathe Home. So this day was certainly successful.

Monday, Dec. 16

This day I had school from 11:30 – 17:15. We did karaoke with English. That was super funny and fun to do! That evening I went horse riding. For the first time with the Apple Watch :). What is less fun is that I fell off the horse … Fortunately, nothing wrong, just some muscle strains and muscle aches …

Tuesday, Dec. 17

Today I had to go back to school from 10:30 – 17:15 but stayed home that day. I didn’t have special lessons and my muscle aches in my neck and legs did hurt a bit. That evening my mother had an early Christmas surprise. We went with friends, the mother el and I had our nails done! Finally! My nails finally look decent. Today also asked the sweetest Kim if she wants to share her story on the blog, about she didn’t graduate in high school.

Wednesday, Dec. 18

Today I went back to school from 10:30 – 17:15. We were already ready at 4:00 PM so that was very nice! Started today with homemade Christmas cards for girlfriends. Today I also had my high school party! Great to see everyone again! 02:00 the light went out and already had a sore throat …

Thursday, Dec. 19

Today super broke, 5 hours of sleep, 9 am at school in my Christmas outfit with throat infection … Yesterday I caught a bit of cold and I am super sensitive to that. After the Christmas breakfast (10:30) I went home and got into my bed. Put Kim’s story online in my bed! Wow, the views flew through the sky! You enjoyed it hihi. Will, I put personal stories of people online more often?

Friday, Dec. 20

Been super sick today and got a fever. Stayed at home, because next week goes on vacation! So look out! I did go horse riding and worked for 2 hours, after that I could no longer zzz.

Saturday, Dec. 21

Today still not much better, so not working… Sometimes you have to think about yourself! I finished a few things (still a lot to go). I have already been vacuumed, given Christmas cards an address and am currently working on this blog post. This day still has to do some administrative work and some things for school. Sore throat is slightly better, but everything is closed and I have a super cold. I hope that I get better …!

These were my days out last week, hope you enjoyed reading!

I think I’ll be on Wednesday’s blog post? put a Christmas blog post online, so stay tuned!

Did you already know that I have released my Content Planner? You can find it below!

X Anne

You may also like: