Wie ben ik en TRAVELANLONG?

Travelanlong.com

TRAVELANLONG staat voor het meereizen in Anne haar blogposts en verhalen. Het meelezen van verschillende verhalen in verschillende catagoriën. Het staat ook voor iedereen (The Blog For Everyone). Iedereen is welkom!

Op de blog komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals Lifestyle, Personal Blogs, Travel en Business.

De betekenis achter de naam gaat wat verscholen.

We weten allemaal wat Travel betekend: Reizen.

Along = mee.

Dus reis mee.

Maar ik wilde het wat persoonlijker maken, toen mijn moeder ANlong bedacht.

Ipv van along – ANlong.

Zo ontstond TravelANlong

 

Travelanlong.com

 

Wie ben ik?

Anne de Grund
Photographer and Blogger

Dit ben ik, Anne. 16 jaar jong en ik zit in mijn eerste jaar op het MBO Redactioneel medewerker op het Grafisch Lyceum, Rotterdam. Ik heb een grote liefde voor fotograferen en schrijven! Ik blog al sinds 2016. Toen der tijd ben ik begonnen met Anneblognl (Anne.nl). Nog niet gehost, maar de passie was er al wel. In November 2019 ben ik begonnen met Travelanlong. Serieuzer en professioneler beginnen, maar wel met mijn eigen gevoel blijven schrijven. Dat vind ik heel belangrijk. Ik schrijf alleen over dingen die ik echt leuk vind en wat bij mijn doelgroep en lezer past.

Lifestyle & Business zijn de twee hoofd categorieën op de blog. Stukje mij en Business. Daarom vind ik advies geven ook heel erg leuk, wat je kan terug vinden bij de serie #blogwithme. Ook kan je op deze blog van alles vinden over: Lifestyle, Fashion, Creativiteit, Travel, Personal Blogs en sinds kort dan ook advies blogs!

Naast al dat schrijven en fotograferen, heb ik ook nog een grote passie voor Paardrijden. Al 9 jaar zit dat in mijn bloed en doe ik dat, met 2x per week, vol plezier.

Struin lekker rond en veel leesplezier!

Reis je gezellig mee?

Social media:

Travelanlong.com

Instagram: @travelanlong

Persoonlijk account Instagram: @annedegrund

X

Privacybeleid:

Fotografie:

Contact:

Travelanlong