Mijn liefde voor: Mijn nieuwe handbag! #1

Ja je leest het goed. Ik heb een nieuwe serie genaamd: Mijn liefde voor. Hier ga ik van alles delen waar mijn liefde naartoe gaat. Het kan van alles zijn, zoals Fashion items, Favo producten, maar ook anderen producten/items. Vandaag al het eerste item: Mijn nieuwe Handbag!

The story of the Handbag

Verliefd op deze! Ik wil hem al een jaar maar was iets te duur. Dus ik wachten, wachten en nog eens wachten. Tot dat ik hem een week geleden weer zag maar afgeprijsd! Ik sprong een gat in de lucht van blijdschap. Nu kon ik hem eindelijk kopen. Hij was van €69,95 naar €35,00 afgeprijsd. Ik ben er super blij mee want vind hem zo gaaf en top voor het jaar 2018!

Waar haal je hem?

Ik heb hem van Amante Fashion in Berkel. LET OP: ze kunnen al op zijn dus wees snel! Je kan ze gerust een dm sturen op Instagram om te vragen of ze er nog zijn. Linkje:https://www.instagram.com/amante_fashion/

Je kan de handtas OVERAL letterlijk shoppen. Online in Nederland en zelfs in het buitenland op de marktjes zijn ze verkrijgbaar.

Materiaal

Hij is gemaakt van echt leer en er zitten soort van harde steentjes op. De band is van stof. Ik heb hem in het wit, maar er zijn natuurlijk nog veel meer kleuren. Kijk op her internet!

Mening

Het is een super fijne tas. Genoeg ruimte voor je portemonnee (wel een kleintje), telefoon en sleutels. Er zit ook nog en binnenvakje in waar je je noodgevallen kan stoppen πŸ˜‰ De band zit super lekker en irriteert niet. Hij is goed stevig en heeft een makkelijke en goede sluiting. Kortom de beste handtas ever!

Meer lezen over mijn liefde voor? Ga dan hier heen!

x

P.s. Zouden jullie in de poll willen laten weten wat jullie van dit idee vinden? ( de serie)

[polldaddy poll=10015139]