Mijn liefde voor: Gember Thee ♥ #4

Hee peepz! Examens zitten er al een tijdje op, tijd om weer wat te gaan schrijven! In deze blogpost vertel ik jullie waarom ik Gember thee zo lekker vind! + het recept! Lees je mee over mijn liefde voor thee?

Al een tijdje drink ik (bijna) elke avond voor het slapen gaan een kop thee. Dat is voor mij echt een relax momentje, zeker als ik een werk dagje heb gehad. Dat relax momentje heb ik ook nodig, want ik ben zo druk als je weet niet wat de laatste tijd. De thee die ik drink heb ik van mijn moeder, en van die thee kan ik blijven drinken. Het heeft een frisse smaak door de limoen die je erin kan doen. Hoe ben ik op deze thee gekomen?

Het begon een paar maanden geleden toen ik mijn moeder een keer thee zag inschenken die ik niet eerder had gezien. Dus ik vroeg: Welke thee drink jij nou weer?

Gember-munt-citroen/limoen Thee

Dit maakte mijn mama. Het heet volgens mij gewoon gember thee, maar ik noem het zo :). Dit is ook wat erin zit, verder niks. Het is wel even maken maar je hebt er dan ook iets super lekkers voor terug! Even maken, we moeten ook niet overdrijven 🙂 Als je nou slim bent maak je gelijk een hele pot dat bespaard wat tijd, want geloof me je blijft drinken 🙂

Recept

Voor 1 glas:

  • 1 redelijk grote tak munt
  • paar plakjes gember (niet te veel want dan word het heel bitter..)
  • 1/4 citroen of limoen uitgeknepen

Voor een pot thee:

  • 2/3 takken munt
  • een korte duim lengte- plakjes gember (zoveel doen als je zelf lekker vind)
  • halve citroen of limoen uitgeknepen

Zo, ik hoop dat je geïnspireerd bent en de thee jou net zo lekker smaakt! Maak jij deze thee nou ook? Tag me dan op Instagram (@travelanlong)! 

X Anne