Mijn liefde voor: De ARKO ESSENTIEL verspreider! #2

Lees hier voor meer informatie over de Arko essentiel verspreider! Wat vind ik ervan en wat zijn mijn favo geuren? Lees je gezellig mee?

Jaja, dit is alweer het tweede artikel in de serie: Mijn liefde voor. Deze blogpost gaat over de ARKO ESSENTIEEL verspreider. De ARKO ESSENTIEL verspreider is voor mij echt een onmisbaar ding in mijn kamer. Lees hieronder meer waarom!

Wat is de ARKO ESSENTIEL verspreider?

De ARKO ESSENTIEL verspreider is een lucht bevochtiger en een geuren verspreider. Het geeft damp van de oliën af in de lucht. Zo ruikt je kamer heerlijk! Je kan er verschillende geuren indoen. Dat vind ik er zo fijn aan. Je kan je kamer laten ruiken hoe jij dat wilt. Je kan hem s’morgens aanzetten en s’nachts. Super handig want de lichtjes kunnen dienen als nachtlampje. In mijn kamer ruikt het vaak muf. Alleen mijn raam open is niet voldoende. De Arko essentiel verspreider helpt volledig de muffe geur weg te houden! (Nope dit is niet gesponsord)

Je hebt 3 oliën voor in de verspreider zelf.

  • De ARKO ESSENTIEEL ONTSPANNEND
  • De ARKO ESSENTIEL ZUIVEREND
  • De ARKO ESSENTIEL CITRUSGEUR

Deze geuren zijn volgensmij gewoon verkrijgbaar bij je drogist…

Zelf gebruik ik de geuren van Chi. Je hebt super veel verschillende geuren en het zijn super fijne oliën! Linkje: https://www.chi.nl/luchtzuivering#

Mijn favoriete geuren van Chi

Mijn favoriete geuren zijn:

Arko essentiel verspreider

Waar heb ik mijn verspreider gekocht?

Ik heb mijn Arko essentiel verspreider gekocht bij mijn drogist in het dorp. Natuurlijk kan je ze ook op internet kopen.

3 voordelen van de verspreider

  1. Je word heel zen van de geuren en helpt mij heel goed als ik me moet concentreren voor bijvoorbeeld leren. Of natuurlijk om te slapen of ontspannen!
  2. Het licht erbij vind ik zelf super leuk! Het heeft verschillende kleurtjes en staat super gezellig.
  3. Ze zijn heel makkelijk verplaatsbaar. Bijvoorbeeld voor op je nachtkastje, bureau, kastje of natuurijk de woonkamer of badkamer.

Ik hoop dat jullie even verliefd zijn geworden als ik op de verspreider!

De geuren creëren ook rust in je hoofd! Meer lezen daarover? Ga dan hier heen!

 X Me