Parijs & Disney – Weekendblog

Yasss! It was finally that day… We gingen met school naar Parijs! Lees je gezellig mee over deze onvergetelijke 2 dagen?

Woensdag

Het was woensdagavond… Snel nog de laatste dingetjes inpakken en wat andere dingen klaar maken voor Spanje (want ook daar ging ik heen na Paris :)).

Donderdag

(Donderdag 18 april /05:00/) – Eindelijk was het zover! WE GAAN! Ik had ofcourse weer veel te veel mee voor maar alleen 2 dagen 🙂 Dus hop met een hele weekend tas de auto in en een vriendinnetje ophalen.

On the road…

Met 2 bussen de snelweg op naar Parijs! Toen we aankwamen begon ons avontuur in Disneyland (innerlijke me screaming!!) Het was voor mij de eerste keer daar, maar oh oh… 3 woorden: IT WAS AMAAAAAZING! Dit zijn echt van die dingen die je gedaan MOET hebben! Allebei de parken waren zo verschrikkelijk leuk. Helaas hebben we maar 3 attracties kunnen doen, omdat het heel druk was en de wachtrijen inmens lang waren 🙁 We hebben de achtbaan van Nemo gedaan, Pirates of the Caribbean en nog een honden attractie om even bij te komen van Nemo. Ik als niet een super liefhebber van achtbanen vond die al behoorlijk heftig voor mijn doen 🙂

We hebben super veel foto’s gemaakt, want ja nooit genoeg foto’s. S’avonds hebben we bij de Mac Donalds gegeten die daar in het park zat en hebben we de vuurwerkshow gekeken! In de middag was de parade! Dat was ook zo leuk, al die liedjes en gezelligheid! De vuurwerk show was wel het gaafste! Super gaaf hoe ze dat hebben gedaan. Al dat vuurwerk en hoe ze het op het kasteel hebben afgebeeld, geen woorden voor! Intens genoten!

“VUURWERKSHOW”
“WE WETEN ALLEMAAL WAT DIT IS”

Hup met 100 leerlingen met pijnlijke voeten de metro in en naar het hotel lekker slapen!

Vrijdag

De volgende dag zijn we Parijs zelf ingegaan en hebben de Eiffeltoren bezocht, de Champs Elysees en nog heel veel gelopen (weer met pijnlijke voeten). Ook hebben we heel schattig bij een bakkertje gelucht met wraps. En omdat we om 17:00 bij de bus weer moesten verzamelen was avond eten een beetje moeilijk, dus hebben we bij de Carrefour een kant en klare salade maar genomen en wat brood, haha was echt geniaal al zeg ik het zelf.

Parijs
Parijs
Parijs

Dit waren mijn 2 dagen kort samengevat. Geniet vooral van de heeeeerlijke foto’s en voor nu is dit dan ook even de laatste blog voor een komende tijd, want mijn examens beginnen bijna en ik ben volop bezig met leren dus heb helaas geen tijd om blogs voor jullie te schrijven 🙁

I see you guys soon,

XOXOXO me

Ps. (doen we dat nog? Ik in ieder geval nog wel :)) Mijn zusje en ik zijn een een vlogkanaal gestart op Youtube, als je het leuk vind kan je ons hieronder vinden: @ AN&EL

https://www.youtube.com/watch?v=FXIVdi0iZho&t=67s