De leukste Podcasts voor Ondernemers

Hey Peepz! Ik ben weer terug van een hele lange tijd geen blogs. Het is 1 september en we gaan weer fris en fruitig aan de slag. Vandaag wil ik met jullie de leukste podcasts voor ondernemers en bloggers met jullie delen :)! Lees je gezellig mee?

Zoals jullie misschien we weten ben ik een hele lange tijd hier op TA niet actief geweest. Ik was er even “klaar” mee en had geen zin meer in het schrijven. Ook kwamen de vakanties eraan en zakte de moed toen eigenlijk nog verder weg. Ik heb toen voor mezelf besloten om even de blog te laten voor wat het was en na de vakantie het weer op te pakken. Fact: na de vakantie had ik nog steeds mijn schrijf plezier nog niet helemaal terug. Ik heb toen weer besloten om de startdatum op 1 september te zetten en dan er ook echt voor te gaan. Gelukkig kwam de kriebel om dingen met jullie te delen weer langzamerhand terug. Ik heb toen ook een content schema gemaakt zodat ik de hele maand september een vast rooster heb om me daar aan te houden voor zowel Instagram als de blog. Geloof me dit voelt nu al super relaxt, omdat ik me niet hoef druk te maken wat de volgende blog word. Ook heb ik besloten om me te gaan richten op jonge bloggers en ondernemers die willen groeien! Meer over lezen? Check mijn Insta! Moet ik met jullie trouwens delen hoe ik mijn content schema maak? Laat het dan even in de reacties achter 😉

De podcasts

Ik heb sinds ik even gestopt was met bloggen heel veel podcasts geluisterd, omdat het een hele opkomende markt is en ik het heerlijk vind om naar te luisteren! Ik ben wat research gaan doen naar podcasts voor ondernemers, bloggers en fotografen. Ik heb de leukste voor jullie hier op een rijtje gezet! Ps, alle podcasts zijn op Spotify te vinden!

BY NOUCHKA de podcast

Deze podcast is onwijs leuk voor ondernemers! Nouchka geeft leuke tips, verteld over haar leven en heeft ook nog leuke manier van vertellen! Van alles komt er aan bod: Instagram, groeien, zichtbaarheid, omzet, jezelf etc. Zeker het luisteren waard!

EFFE RELATIVEREN de podcast

Dit is de podcast van Kaj Gorgels. Een onwijs interessante en leerzame podcast. Hij heeft verschillende bekende Nederlanders over de vloer en praat over alles en nog wat! De podcast samen met Monica Geuze kan ik onwijs aanraden en heeft mij enorm geïnspireerd. Kaj en Monica hebben het over Mediteren, haar eigen realityshow, ondernemen, volgers etc! AANRADER ook voor de mannen!

The Influencer Podcast

Dit is een Engels talige podcast van Julie Solomon. Ze praat over content, Instagram, investeren, business, blogger leven en jezelf laten zien. Je moet er maar van houden en het kunnen volgen in het engels, maar ook deze is onder de Influencers onder ons een goeie.

The Influencer Lounge

De podcast van Leticia Collins is een podcast speciaal voor je business en Instagram. Ze verteld over hoe ze haar hobby tot een full-time business heeft gemaakt en meer. Er staan 5 afleveringen nu online dus luisteren maar! Ohja deze is ook in het Engels maar echt goed te volgen 🙂

Picture Perfect Podcast

Deze podcast van Iep Bergsma is een podcast voor ondernemers die willen leren en luisteren over personal branding, mental health en meer! Ze verteld lekker en heeft leuke afleveringen. Opzoeken dus!

Monica’s Podcast

Jullie weten het misschien niet maar ik ben de laatste tijd helemaal fan van Monica! Ik vind het een heerlijke vrouw om naar te kijken en te luisteren. Ze is lekker nuchter, doet waar ze zin in heeft en heeft schijt aan anderen. Echt een voorbeeld voor mij en vind haar podcast helemaal geweldig! De leukste vind ik samen natuurlijk met Kaj 😉

Dit waren mijn podcasts voor ondernemers ontdekkingen op spotify! Heb jij nou nog een onwijs leuke podcast die je MOET delen met mij? Let me know hieronder of via Instagram! De volgende blog komt zondag online, hou het in de gaten want er komen leuke onderwerpen aan!

HEY!

Volg jij mij al op Instagram? Daar deel ik nog meer tips and tricks en veel Behind the scenes! Zie ik je daar? Oh en voor dat ik het vergeet: Meld je snel aan voor de Travelanlong nieuwsbrief voor exclusieve updates, toegangen, tips en meer!
Podcasts voor ondernemers