Wat te doen als je je verveelt? Tips tegen verveling #1

Elke keer als ik een nieuw bericht aanmaak dan komen de ideeën ineens tevoorschijn. Zo dus ook nu. Ik open een nieuw bericht en deze nieuwe serie komt in mijn hoofd op: Wat te doen…: in dit geval, als je je verveelt! Ik zit nu heerlijk in de tuin, aan het genieten van dit lekkere zonnetje. Dus laten we beginnen. Hier 10 tips tegen verveling!

Zoals je hierboven las, komt dit idee pas net in mij op. Dat betekend ik heb het blogconcept nog helemaal niet uitgeschreven of voorbereid. Soms maak ik foto’s van te voren voor in de blogpost, zelfs dat heb ik nu niet gedaan. Maar dat betekend niet dat je niet gelijk kan beginnen met schrijven 🙂 Ik zou zeggen let’s begin with the tips tegen verveling!

TIP 1: Maak een To-Do lijstje

Oh hier kan ik zo blij van worden en vooral rustgevend in me hoofd! Een To-Do lijstje kan ik iedereen aanraden. Schrijf op wat je die dag allemaal moet doen, en de to-do’s komen ineens op! Ik vind het een goede tips tegen de verveling!

TIP 2: (Buy) + Read a book

Ik heb echt liefde weer gekregen voor boeken. Ik vind het super leuk om inspirerende boeken te kopen en die te gaan lezen. Boeken van danique (MostWanted) wil ik bijvoorbeeld heel graag nog lezen. Het boek van Monica (My Way) vond ik ook ontzettend tof. Ik lees nu het boek Morning Medicine —> AANRADER! Enneh een boek lezen is niet saai!

TIP 3: Maak een (summer) Bucket list

Dit heb ik ook gedaan! Wat was dit leuk om te doen. Je kan je dingen opschrijven die nog supuurrr graag wil gaan doen en misschien kan je er al een paar waarmaken? 🙂 Je kan je lijstje zo leuk maken hoe jij dat wilt.

TIP 4: Maak tijd vrij voor een gezond ontbijt/lunch/dinner!

Meer hierover in een blogpost! 🙂 Ik kan je alleen zeggen voor nu: ga op internet leuke simpele GEZONDE recepten zoeken. Je hebt tot slot alle tijd! 🙂

Recepten kan je vinden op mijn instagram: Anneblognl

TIP 5: Ga sporten

Om dan toch in het onderwerp gezond te blijven, ga lekker sporten! Ga hardlopen of naar de sportschool. Ik zal je eerlijk zeggen ik ben echt een beetje lui om naar de sportschool te gaan, hoe graag ik het ook wil. Eigenlijk zou ik het wel moeten doen. Het is niet dat ik helemaal niet beweeg, want ik loop met saar, doe aan paardrijden en loop af en toe wel eens hard. Dus doe het beter dan mij en ga sporten! Want ik weet wel: je gaat je er beter door voelen 🙂

TIP 6: Begin een blog!

Vind je dit nou super leuk om te lezen en wil je dit ook zelf doen? Ga dan bloggen! Je kan heel makkelijk een site aanmaken op wordpress en je kan helemaal gratis aan de slag. Zeker doen!

TIP 7: Ga je hobby doen

Iedereen heeft wel hobby’s. Zo heb ik ook een hele boel: met saar wandelen, schrijven (duhh), tekenen, knippen en plakken (Bullet Journal), shoppen, gezellig wat gaat doen met vriendinnen, paardrijden (is meer een sport :)) etc. Dus bedenk wat jou hobby’s zijn en ga die doen!

TIP 8: Organiseer je telefoon

Zo fijn om te doen. Alles misschien een nieuw plekje geven en lekker dingen verwijderen die je niet meer gebruikt. Vind je telefoon ook heel fijn 🙂

TIP 9: Ga lekker struinen op Pinterest

Heerlijk! Inspiratie op doen en foto’s opslaan! Zoek je nog inspiratie foto’s? Volg mij dan op Pinterest!

TIP 10: Doe waar jij nu zin in hebt!

Wil jij lekker in je bed liggen met chips, wat te drinken en een film? Doe dat! 🙂

Dit waren mijn tipjes! Als jullie nog suggesties hebben laat maar weten in een reactie! x ME